Totta data lab op ICTU evenement

sprekers-data-ictu

Op 27 en 28 september verkende ICTU in twee bijeenkomsten innovatieve ontwikkelingen en toepassingen in de digitale overheid. Onze collega’s accountmanager Jesse Lub en datascientist Sabine den Daas waren hierbij aanwezig om een workshop te geven.

Aanpak data-analyse en machine learning

Deze workshop bood onder andere een kijkje in de keuken van data lab. Hoe gaat het er nu bij ons op kantoor aan toe en aan wat voor projecten werken we? Daarnaast zijn we diep ingegaan op de aanpak van data-analyse en de werking van machine learning. Aan de hand van twee praktijkcases namen zijn de deelnemers mee. Een praktijkvoorbeeld ging over de aanpak van fraude; de ander ging meer over schuldverlening. De vragen richtten zich met name op het vraagstuk: wat is een acceptabele foutmarge?

Benieuwd naar de presentatie? Bekijk hem hier terug.

 

Posted on 15 oktober 2016

Share the Story

Back to Top