Onze data scientist Sabine den Daas als spreker op het wiskundesymposium

Precies een week geleden waren wij op het wiskundesymposium dat georganiseerd werd door de studievereniging A-es kwadraat. Het symposium stond helemaal in het teken van ‘Back to the Roots’. In dit kader waren er onder andere professoren aanwezig die spraken over de wiskunde van zwarte gaten en de geschiedenis van de zuivere wiskunde. Daarnaast konden we niet om wortelgrappen en de kleur oranje heen!

Lezing machine learning

Onze data scientist Sabine den Daas was een van de sprekers op het symposium. Tijdens het symposium hebben wij de aanwezige wiskundigen meegenomen in de wereld van machine learning. De focus lag hierbij op een probleem uit de praktijk. We vertelden specifiek over de complexiteit van het gebruik van deze theorie in de praktijk en de impact van data malfunctionaliteiten op het voorspelresultaat.

Na afloop was er een uitgebreide borrel waar we verder hebben kunnen praten over de onderwerpen van het symposium.

Meer informatie wiskundesymposium

Meer informatie over dit symposium is hier te vinden. Of neem contact op met Sabine den Daas voor meer informatie over haar lezing.

IMG-20170215-WA0003 IMG-20170215-WA0002

Posted on 21 februari 2017

Share the Story

Back to Top