Kom naar onze eerste Kennis Byte op 31 oktober!

Groen vlak met uitleg over Kennis Byte; wit vlak met bolletjes die met elkaar in verbinding staan.

Kennis Byte

Onze eerste Kennis Byte staat gepland! Op 31 oktober trappen we af met onze eerste externe kennissessie. In deze kennissessies behandelen we elke keer een ander datagerelateerd onderwerp. Zo zullen onderwerpen als fraude, retentie, churn en yield aan bod komen. We gaan het ook hebben over technieken als random forest, isolation forest, verschillende vormen van neurale netwerken en een hoop andere technieken.

 

Kennis Byte #1: fraude voorspellen

Deze Kennis Byte zal helemaal in het teken staan van fraude voorspellen. Onze collega Bart Lammers zal hierover meer uitleg geven en hij gaat bovendien in op de bijbehorende technieken.

 

Waarom deze Kennis Bytes?

In ons werk passen we dagelijks veel van onze kennis toe. Ook streven we ernaar om zoveel mogelijk van onze kennis te delen. Daarom publiceren we regelmatig over diverse onderwerpen uit ons expertisegebied. Zo behandelen we elke #datawoensdag een ingewikkeld woord uit ons datawoordenboek en geven uitleg. Maar we wilden meer… Daarom zijn de Kennis Bytes in het leven geroepen. Het zijn inspirerende sessies voor vakgenoten die zich willen blijven ontwikkelen en specialiseren.

 

Be there!

De Kennis Bytes duren 45 minuten tot een uur en beginnen om 16:00u. Na afloop zal er een borrel plaatsvinden, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.
De locatie: Grand café Soof, gelegen aan de Burgemeester Stramanweg 105 bij ons HNK kantoor.

 

Meld je aan!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt en lijkt het je leuk om erbij te zijn? Je kunt je hier inschrijven of via email: kennisbyte@tottadatalab.nl . Inschrijven kan tot en met 20 oktober 2017.

 

Tot dan!

Posted on 31 augustus 2017

Share the Story

Back to Top