Kennis Byte #1: zorg dat je erbij bent!

Groen vlak met uitleg over Kennis Byte; wit vlak met bolletjes die met elkaar in verbinding staan.

Onze eerste externe kennissessie

31 oktober is het zover: dan vindt onze eerste Kennis Byte plaats! Tijdens deze externe kennissessie gaan we in op een datagerelateerd onderwerp en de bijbehorende technieken. Gedurende iedere kennissessie staat een ander onderwerp centraal en wordt deze toegelicht door één van onze data scientisten. In ons digitale datatijdperk is kennis delen belangrijker dan ooit; je kunt ten slotte van elkaar leren. Onze eerste Kennis Byte gaat dan ook over een erg actueel en interessant onderwerp…

 

Kennis Byte #1: fraude voorspellen

Tijdens de eerste Kennis Byte zal onze collega Bart Lammers dieper ingaan op het thema fraude voorspellen. ‘Een vaak voorkomend probleem bij fraudevoorspelling is dat we van veel observaties niet weten of er fraude heeft plaatsgevonden. Het gevolg hiervan is dat we het model niet op een traditionele manier kunnen trainen. We zullen ons daarom moeten wenden tot Unsupervised Anomaly technieken; deze worden gebruikt voor het opsporen van afwijkende observaties’, aldus Bart.

 

Be there!

Kennis Byte #1 duurt 45 minuten tot een uur en begint om 16:00u. Na afloop zal er een borrel plaatsvinden, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Het event vindt plaats in Grand café Soof, gelegen aan de Burgemeester Stramanweg 105 bij ons HNK kantoor.

 

Meld je aan!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt en lijkt het je leuk om erbij te zijn? Je kunt inschrijven door een mail te sturen naar kennisbyte@tottadatalab.nl. Inschrijven kan tot en met 20 oktober 2017.

Posted on 21 september 2017

Share the Story

Back to Top