Kennis Byte #1 Fraude voorspellen – video

Kennis Bytes yield management

Een geslaagde eerste Kennis Byte!

Vorige week trapten we af met de eerste editie van onze Kennis Bytes. We zijn trots! Want deze externe kennisdeling was een groot succes en zeer inspirerend. Bedankt voor alle aanwezigen en ook voor alle positieve reacties die we hebben mogen ontvangen.

 

Fraude voorspellen

Onze data scientist Bart Lammers gaf een interessante presentatie over fraude voorspellen. Hij legde uit hoe fraude voorspellen in zijn werk gaat en tegen welke problemen je zoal kunt aanlopen. Hij zoomde hierbij in op de technieken Unsupervised Anomaly Detection en Neural Networks.

Heb je het gemist of wil je de Kennis Byte graag terugkijken? Dat kan hieronder in een volledige opname van ongeveer 45 minuten.

 

Waarom deze Kennis Bytes?

In ons werk passen we dagelijks veel van onze kennis toe. Ook streven we ernaar om zoveel mogelijk van onze kennis te delen. Daarom publiceren we regelmatig over diverse onderwerpen uit ons expertisegebied. Zo behandelen we elke #datawoensdag een datagerelateerd woord uit ons datawoordenboek en geven uitleg. Maar we wilden meer… Daarom zijn de Kennis Bytes in het leven geroepen. Het zijn inspirerende sessies voor vakgenoten die zich willen blijven ontwikkelen en specialiseren. De sessies vinden om de twee maanden plaats.

 

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van onze volgende Kennis Byte door ons te volgen via Facebook, LinkedIn, Twitter en ons Meetup account. Tips en onderwerpen zijn uiteraard altijd welkom!

 

Aanmelden volgende Kennis Byte

Stuur een mailtje naar kennisbyte@tottadatalab.nl om je aanmelding te bevestigen of om meer informatie te ontvangen.

Posted on 9 november 2017

Share the Story

Back to Top