Certificering ISO 27001 is een feit voor Totta data lab

ISO 27001 gecertificeerd

Certificering ISO 27001

Totta data lab is op 14 mei 2018 officieel gecertificeerd voor ISO 27001. Deze internationaal gedeelde norm richt zich volledig op de beveiliging van data en informatie. Voor ons is het extra belangrijk dat we dit certificaat behaald hebben, aangezien wij dagelijks met veel gevoelige informatie te maken krijgen. Optimale beveiliging van deze informatie vinden wij enorm belangrijk. Het behalen van de ISO 27001 certificering bevestigt dan ook de integriteit van Totta data lab. Onze klanten staan voorop en we doen er alles aan om de beschikbare data veilig te houden.

 

ISO 27001

ISO 27001 is een informatiebeveiligingssysteem dat geldt voor allerlei organisaties. De bijbehorende internationale norm kent specifieke eisen betreffende het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). Daarnaast worden met deze norm de risico’s in kaart gebracht als het gaat om de informatie- en databeveiliging van een organisatie.

 

Het belang van ISO 27001

Het wordt steeds belangrijker om deze certificering te behalen als organisatie, aangezien er steeds meer behoefte is aan optimale beveiliging van bedrijfs- en persoonsgegevens. Het certificaat is een uitstekend middel om de kwaliteit van data te waarborgen en te verbeteren. Na de invoering van ISO 27001 kun je als organisatie aantonen dat je voorzorgsmaatregelen hebt genomen om eventuele informatiebeveiligingsrisico’s maximaal te beperken.

 

Data lab is trots!

Jesse Luk, accountmanager van Totta data lab, is heel blij met het behalen van dit certificaat. ‘Het is voor ons zeer belangrijk om ISO 27001 gecertificeerd te zijn. Wij werken met gevoelige en persoonlijke informatie en vinden het belangrijk dat al onze medewerkers zich hiervan bewust zijn. Deze certificering laat zien dat wij op correcte wijze omgaan met data, in alle lagen van onze organisatie. Iedereen heeft hard gewerkt om deze certificering te behalen, daar mogen we gezamenlijk hartstikke trots op zijn!’.

 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met kwaliteitsmanager Charlotte Jenniskens-Linders, via 020-514 1328 of via charlotte@tottadatalab.nl.

Posted on 23 mei 2018

Share the Story

Back to Top