Alles wat je moet (en wilt) weten over onze Kennis Bytes

Kennis Bytes yield management

Wat houden onze Kennis Bytes in?

Onze Kennis Bytes zijn kennissessies en zijn bedoeld voor vakgenoten die zich willen blijven ontwikkelen en specialiseren. Elke keer wordt er een ander datagerelateerd onderwerp behandeld door één van onze data scientists. Tijdens onze vorige Kennis Bytes hebben we het bijvoorbeeld gehad over fraude voorspellen en Next Best Offer modelling. We gaan tijdens zo’n sessie diep in op de materie. Daarom worden ook bijbehorende technieken zoals random forest, isolation forest en verschillende vormen van neurale netwerken uitgelegd.

 

Wat is het doel van onze Kennis Bytes?

In ons werk passen we dagelijks veel van onze kennis toe. Maar hier blijft het niet bij. Kennis met elkaar delen doen wij net zo vaak, en vinden we net zo belangrijk. Daarom publiceren we regelmatig over datagerelateerde onderwerpen. Maar we wilden méér. Daarom zijn de Kennis Bytes in het leven geroepen. Elkaar inspireren, jezelf blijven ontwikkelen en altijd nét iets meer willen weten. Daar draait het om bij deze externe kennissessies.

 

Praktische informatie

De Kennis Bytes duren 45 minuten tot een uur, en starten om 16.00 uur. Na afloop zal er een borrel plaatsvinden, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. De kennissessies vinden plaats bij ons op kantoor. Ons adres is als volgt:

Burgemeester Stramanweg 105-F (4e verdieping)
1101 AA Amsterdam

Wil je er zeker van zijn dat geen enkele Kennis Byte aan je voorbij gaat? Volg ons dan via Facebook, LinkedIn, Twitter of MeetUp.

 

Hoe meld je je aan voor een Kennis Byte?

We kondigen altijd ruim van tevoren aan als er een nieuwe Kennis Byte aan zit te komen. Je kunt je aanmelden via kennisbyte@tottadatalab.nl. Het event is gratis. Wil je meer weten over onze Kennis Bytes? Stuur dan een mailtje naar info@tottadatalab.nl of bel naar 020 514 1328. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen op één van onze Kennis Bytes!

Posted on 19 juni 2018

Share the Story

Back to Top