Oud-masterscriptant Bart Lammers wint Best Econometric Thesis Award (βETA) 2018

Best Econometric Thesis Award (BETA)

Onze oud-masterscriptant Bart Lammers heeft de prestigieuze Best Econometric Thesis Award (βETA) 2018 in ontvangst mogen nemen. Deze award won hij voor zijn masterscriptie ‘Replicator Neural Networks for Anomaly Detection’. Hiermee heeft hij de master Business Analytics and Quantitative Marketing aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam cum laude afgerond. 

Anomalie detectie

Bart zijn scriptie ging over anomalie detectie via zogenaamde Replicator Neural Networks (RNN’s). Deze vergeleek hij met andere anomalie detectiemethoden. Met deze methode is het mogelijk om afwijkende gedragspatronen te signaleren in de praktijk. Volgens de jury, die bestond uit professoren van de Erasmus Universiteit Rotterdam en Veneficus, schreef Bart de meest innovatieve scriptie. 

De Erasmus Universiteit Rotterdam reikt jaarlijks de (βETA) uit voor de beste econometrische scriptie van het jaar. Barts harde werken werd beloond met een bedrag van €1000,00.  

Afstuderen bij Totta data lab? 

Totta data lab heeft elk jaar opnieuw enkele plekken voor ambitieuze afstudeerders. Zij krijgen dan de gelegenheid om hun masterthesis te schrijven onder begeleiding van één van onze Senior Data Scientists. Voor ons is dit een handige manier om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. Een win-winsituatie dus! 

Wil je meer informatie over het schrijven van je masterthesis bij Totta data lab? Kijk dan bij onze vacatures


Posted on 17 december 2018

Share the Story

Back to Top