Maak kennis met CENSO©: hét algoritme voor (persoons)gegevens

CENSO©

We hebben opnieuw groot nieuws! Afgelopen week hebben wij de CENSO© gelanceerd. Dit algoritme detecteert en censureert gegevens in documenten, bijvoorbeeld persoonsgegevens en handtekeningen.

Verplichte publicatie documenten

Veel van onze klanten moeten documenten verspreiden binnen hun organisatie of moeten documenten openbaar maken. Volgens de AVG – de Europese privacywet – mogen persoonsgegevens niet zichtbaar zijn op deze online documenten. Hoe pak je dit aan? Handmatig alle papieren bekijken, handtekeningen weghalen, namen verwijderen en adressen doorstrepen…? 

Dat kan, maar wij hebben een veel efficiëntere oplossing hiervoor: CENSO©. Dit algoritme scant al jouw documenten zeer nauwkeurig en herkent persoonsgegevens. Handtekeningen, telefoonnummers, mailadressen, namen: CENSO© filtert alles eruit.

Bespaar tijd, geld en moeite

Werk je bijvoorbeeld bij een gemeente die wilt voldoen aan de aankomende Wet Open Overheid (WOO), en moet je documenten online publiceren? Dan helpt CENSO© je om bijvoorbeeld privacygevoelige informatie in bodemonderzoeken te censureren. Of werk je in de medische wereld, en ben je verplicht documenten te verspreiden zonder gevoelige informatie te delen? Ook dan is dit algoritme geschikt, omdat gevoelige informatie automatisch wordt herkend en gecensureerd.

Wil je meer weten over CENSO©? Of ben je benieuwd wat ons algoritme voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@tottadatalab.nl of via 020 514 1328.

Lancering CENSO
Meer weten over CENSO©? Bekijk dan snel dit filmpje!

Posted on 2 oktober 2019

Share the Story

Back to Top