Onze visie

DATA DRIVEN DECISION MAKING

Wij zijn een data science bureau en hebben als doel organisaties te helpen om meer uit hun data halen. Dit doen we aan de hand van de nieuwste machine learning technieken. Bedrijven kunnen zo effectievere beslissingen nemen die kosten besparen en/of omzet opleveren.

Visie

Wij geloven dat data science ons leven positief verandert. Ook het effect op de maatschappij is groot. Geen enkel bedrijf of organisatie kan meer om data science heen. Wij helpen onze klanten voor te bereiden op deze verandering. Klanten profiteren zo van de veranderende markt en de kansen die het hen biedt.

Bij Totta data lab werken we elke dag keihard om onze kennis toe te passen, maar ook om onze kennis te delen. We publiceren regelmatig over diverse onderwerpen rondom ons expertisegebied en organiseren kennissessies. Kennis is ons grootste kapitaal; het houdt ons actueel en scherp richting onze opdrachtgevers.

Met onze kennis helpen wij klanten te groeien. Maar alleen theoretische kennis is in onze ogen niet voldoende. Weten wat er speelt bij de klant en kijken naar het grotere geheel; daarmee maken we het verschil. Alleen dan kunnen onze wiskundige modellen pas echt van waarde zijn.

Missie

Totta data lab is in zeer korte tijd uitgegroeid tot een club van 12 man sterk. We hebben inmiddels vele mooie projecten en klanten op onze naam staan waar we trots op mogen zijn. En dat is geen toeval. We zijn niet de zoveelste start-up die op de bigdatatrein springt. Achter het succes van Totta data lab staat een jong en energiek team dat weet waar ze het over heeft. We zijn stuk voor stuk jonge professionals met allen een passie voor data. ‘We breathe code and sweat data’.

Met Totta data lab samenwerken betekent voorop willen lopen. Hoewel we nog maar aan het begin staan van het big data tijdperk, hebben wij ons doel helder voor ogen. In deze snel veranderende wereld willen we continu blijven innoveren. Stilstaan is geen optie. Wij willen het beste zijn in wat we doen zodat we klanten nóg beter kunnen helpen. Hoe we daarvoor zorgen? Connecting the dots. The ones other people miss.

Onze core values

Totta data lab in een notendop

Houd Facebook, Linkedin, Twitter in de gaten voor de laatste updates. Je kunt ook onze nieuwsberichten en blogs in de gaten houden.

Back to Top