Isabelle Indeweij Gerlings

In juli 2016 ben ik als werkstudent bij de start-up Totta data lab begonnen en heb ik daar een klein jaar gewerkt. De reden om bij Totta data lab te solliciteren was dat ik graag praktijkervaring wilde opdoen naast mijn studie. Ik werkte twee dagen in de week, wat goed te combineren was met mijn master in Business Analytics & Quantitative Marketing.

Tijdens mijn werkstudentschap heb ik ontzettend veel geleerd. Naast het in praktijk brengen van veel en af en toe nieuwe technieken, heb ik ook geleerd om met klanten te werken. Denk hierbij aan het goed onderhouden van klantcontact en het duidelijk presenteren van de resultaten aan de klant. Aangezien Totta data lab net was opgericht en ik destijds de enige werknemer was naast de oprichters, heb ik het bedrijf zien groeien, het team zien uitbreiden en een verhuizing mogen meemaken. Hierdoor heb ik mogen ondervinden hoe het is om een bedrijf op te zetten. Dit vind ik erg waardevol, aangezien ik een passie heb voor ondernemen.

Doordat Totta data lab een energiek, ambitieus en groeiend bedrijf is, was het nooit saai en waren er genoeg uitdagingen. Ik heb intern een projectplanning tool mogen opzetten, die zij nu gebruiken en nog steeds aan het uitbreiden zijn. Daarnaast heb ik veel verantwoordelijkheid gekregen door mee te werken aan een project, waarbij ik als junior data scientist vanuit Totta data lab bij de klant ging werken. Ik ben erg blij met de ervaring die ik heb opgedaan gedurende mijn werkstudentschap. Ik zal hier zeker veel aan hebben in de toekomst!

LinkedIn Isabelle Indeweij Gerlings

 

Back to Top